پرونده "برادران قاچاقچی" یک بار دیگر توسُط آقای احمدی نژاد، گُماشته یاغی شده ولی فقیه بر منصب ریاست جمهوری، روی میز "نظام" گذاشته شد. وی روز گُذشته (شنبه) در نشستی با مسوولان گُمرُک به انتقاد از "عده ای" پرداخت که به گفته وی "تخلُفات را تزیین می کنند و اسامی دیگری به قصد تطهیر روی آن می گذارند".
رییس دولت نظامی – امنیتی در توضیح اتهام خود گُفت: "مُمکن است عده ای به عُنوان واردات کالایی خاص، کالاهای غیرضروری وارد کشور کنند که باید به دقت این گونه موارد کُنترُل شود. البته اُمیدوارم اینگونه افراد هم این دست اقدامات خود را کنار بگذارند."
نخُستین بار آقای احمدی نژاد در تیرماه به اسکله های غیرقانونی و واردات قاچاقی اشاره کرد که زیر پوشش "کالاهای نظامی و دفاعی" صورت می گیرد. وی "بعضی وزارتخانه ها" و "برادران قاچاقچی خودمان" را مسوول این امر مُعرفی کرد.
طرح دوباره این موضوع در حالی صورت می گیرد که رییس قُوه مُجریه روشن نساخته در فاصله نزدیک به شش ماهی که از اولین افشاگری اش می گذرد، چه اقداماتی برای جلوگیری از قاچاق کالا توسُط "برادران" انجام داده است.
نیش زنی پادوی خانگی پیشین آیت الله خامنه ای به سرورانش، دُومین حمله ی وی به آنها از روبرو در خلال هفته جاری ست. او روز دوشنبه در سالمرگ آقای کُردان، وزیر اخراج شده کشور، استیضاح وی توسُط مجلس را "یک جریان طراحی شده" نامید و اتهامات ایراد شده از سوی نمایندگان را "تُهمت و لجن پراکنی" خواند. همچنین آقای احمدی نژاد علت استیضاح عُضو کابینه اش را مُخالفت او با باج دادن عُنوان کرد و شاهد آورد: "امروز نیز كسانی به وزیر ما می گویند به ما امكانات خاص ارایه بده تا با تو كاری نداشته باشیم."
گُفتنی ست که آقای احمدی نژاد به عُنوان رییس دولت برخلاف رویه معمول، از شرکت در جلسه استیضاح برای دفاع از وزیر منصوب شده اش خودداری کرده بود.
از سوی دیگر، همزمان با شدت گرفتن حملات لفظی و "افشاگری" های آقای احمدی نژاد، رُقبای وی - طبق سنوات گُذشته - طرح سووال از او را در مجلس بر سر دست گرفته و تکان می دهند. یک نماینده مجلس با اعلام اینکه "امضاهای طرح سووال از رییس جمهور به حد نصاب رسیده"، تاکید کرد: " این طرح فردا – یکشنبه ۲۷ آذر- به هیات رییسه مجلس تقدیم میشود."
با این حال چنین نمی نماید که باز مصرف "طرح" مزبور چندان تاثیری بر توازُن نیرو داشته باشد. یک علت نه چندان غیرمُهم در ناکارایی آن را آقای مصطفی رضا حسینی قطب آبادی، نماینده مجلس مُلاها به خوبی توضیح داده است. وی اعتراف کرده دلیل تردید نمایندگان، نگرانی آنها از "مُقابله به مثل دولت" است. با توجه به آنچه که آقای علاء الدین بروجردی در حال تجربه آن است، "نگرانی" مزبور غیرواقعی نیست.
شراکت در پرونده؛ این مبنایی است که در نظام ولایت فقیه، طرح و تدوین هر اتهام مالی یا سیاسی از آنجا آغاز می شود. ناهمگونی مزبور و به بیان دیگر، رُطب خوردن ناصحان یا پیشینه ی تناوُل رُطب آنها، سرنوشت "برادران قاچاقچی" یا دُزدهای سه هزار میلیاردی را هم تعیین می کند.
منصور امان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر