۱۳۹۱ دی ۹, شنبه

"نفوذ قوي مافياي واردات دارو در وزارت بهداشت"





خانم دستجردي، وزير سابق بهداشت قبل و بعد از بركناري از سمت وزارت در دو نوشته جداگانه كه اولي در پاسخ به استعفاي باقر لاريجاني، رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران است و دومي يادداشتي خطاب به همكارانش در وزارت بهداشت و درمان است، با استفاده از واژه مديريت اجرايي كشور، به جاي رئيس جمهور سعي كرده تا اين‌گونه وانمود كند كه بركناري ايشان از سوي رئيس جمهور تنها به دليل عدم بركناري رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران بوده است. 

وي در پاسخ به استعفاي باقر لاريجاني كه در عدم قبول آن بود، آورده است: بنده اصرار دارم كه اين مجموعه مديران بالاخص حضرتعالي تا پايان مسئوليت اينجانب با وزارت بهداشت همكاري نماييد. اينجانب فشارهاي وارده از جانب مديريت اجرايي كشور براي تغيير رياست دانشگاه علوم پزشكي تهران را به مصلحت نظام سلامت نمي‌دانم! 
همچنين ايشان در يادداشتي كه به مناسبت پايان كار خود به همكارانشان در وزارت بهداشت آورده‌اند، نيز تأكيد مي‌كنند: حال كه مديريت اجرايي كشور مرا از انجام وظايف و ادامه مسئوليت نظام سلامت كشور معاف نموده است، بر خود فرض مي‌دانم از يكايك همكاران گرامي و... حلاليت نمايم. 

هرچند ايشان سعي دارند اين‌گونه القا نمايند كه تنها عدم بركناري رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران سبب اين جابه‌جايي بوده، اما دلايل ديگري نيز وجود داشته، از جمله مصاحبه عليه بانك مركزي و سياست‌هاي ارزي كشور پس از سخنان رئيس‌جمهور و در شرايطي كه خود خانم وزير بيش از هر شخص ديگري به مشكلات واقف بودند! حال دليل‌هاي ديگر بماند! 

نكته قابل تأمل در اين ميان، آن است كه بحران‌نمايي برخي مسئولان ارشد سلامت، آن هم پس از شفاف‌سازي ارز دارويي نشان از نفوذ قوي مافياي واردات دارو در وزارت بهداشت داشت. اما اين جابه‌جايي با واكنش‌هاي بسياري نيز همراه بود. حدادعادل با بيان اين‌كه عزل وزير بهداشت خبر خوبي نبود، تأكيد كرده: هر فرد ديگري هم كه انتخاب شود، فرصتي براي تحول ندارد. كامران باقري لنكراني وزير بهداشت دولت نهم در واكنش به اين بركناري گفته: از دست‌اندركاران نظام سلامت استدعا دارم اين ايام سخت و بحراني را درگير خرده‌گيري بر گذشتگان نكرده و با تشريك مساعي رفع مشكلات مردم را وجهه همت خود قرار دهند. محمد كوثري نماينده مجلس هم در گفت‌و‌گو با فارس خاطرنشان كرده: احمدي‌نژاد از عزل و نصب‌هاي احساسي دوري كند و دست‌آخر اين‌كه محمدرضا باهنر نايب رئيس دوم مجلس اعلام كرده: هيأت رئيسه مجلس ميزان تغييرات وزراي دولت دهم را مورد بررسي قرار مي‌دهد تا در صورت تغيير نيمي از كابينه، رئيس جمهور مجدداً براي وزرايش از مجلس رأي اعتماد بگيرد! 

پايگاه اطلاع‌رساني رجانيوز (از حاميان لنكراني) در مطلبي با عنوان «آقاي رئيس جمهور! خودكرده را تدبير نيست» آورده: همان روزي كه يكي از بهترين و انقلابي‌ترين وزراي كابينه دولت نهم كه توانسته بود با يك طراحي هوشمندانه، سروساماني به وضعيت پيچيده و مافيايي دارو و نظام سلامت كشور بدهد، به خاطر برخي ژست‌هاي تبليغاتي از كار بركنار شد تا يك خانم سياستمدار با گرايش سياسي متفاوت با گفتمان سوم تير به عنوان وزير بهداشت جايگزين وي شود، مي‌شد حدس زد كه فرجام اين پروسه تبليغاتي در پايان اين دولت چه خواهد بود!

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر