۱۳۹۱ اردیبهشت ۱۳, چهارشنبه

همایش سلامت ادرای یا فساد اداری

درگیری روسای سه قوه رژیم ولایت فقیه از مرحله حرف وارد عمل شده است.یک روز پس از برگزاری چهارمین "همایش ارتقا سلامت نظام اداری" که به درگیری لفظی بین برادران لاریجانی و احمدی نژاد انجامید، احمدی نژاد طی بخشنامه ای کلیه مکاتبات مجلس با مراجع دولتی را غیر قانونی، خلاف نص صریح قانون اساسی و فاقد وجاهت حقوقی دانست.
او در این بخشنامه نوشت: "
رييس محترم مجلس شورای اسلامی به استناد مصوبه عادی، ضمن مكاتبه با دستگاه‌های اجرايی، برخی مصوبات مربوط به دولت و مراجع و مقامات دولتی را كه بعضاً حتی خارج از صلاحيت مصوبه ياد شده نيز هستند، مغاير تشخيص داده و لغو می‌کند. به استناد اصل ۱۱۳ و ۱۲۱ قانون اساسی و به عنوان وظيفه اعلام می‌نمايد كه علاوه بر ايرادات متعدد به‌اين اقدام و رويه، هيچ يك از اصول قانون اساسی چنين اختياری را صراحتاً و يا تلويحاً به رييس محترم و حتی مجلس شورای اسلامی اعطا نكرده است."ساعتی پس از این بخشنامه، علی لاریجانی در یک کنفرانس خبری درباره مرجع تفسیر قانون گفت: "فكر نمی‌‌كنم مشكل سر تفسير قانون باشد، قوانين تا حدود زيادی شفاف است و اگر ابهامی هم وجود داشته باشد، بايد از مجلس سوال شود تا تفسير شود، مجلس مرجع رفع ابهام از قانون است، مشكل سر اين است كه گاهی برخي از بخشها می‌خواهند قانون را دور بزنند."و اینگونه روسای قوه مقننه و مجریه روبروی هم با تیغ آخته صف آرایی کردند. این درحالی است که در همایش مزبور احمدی نژاد گفت: "طبق قانون ناظر حق دخالت در اجرا را ندارد، چرا که اين کار فسادآور است."او بارها گفته که تفسیر خود از قانون را اجرا می کند و در این همایش نیز تاکید کرد: "مجریان حق دارند تا تفسیر خود از قانون را در اجرا به کار گیرند."
این گفته او باعث شد تا برادران لاریجانی در مقابل وی صف بندی کرده و رگبار انتقاد را به سوی رییس دولت بفرستند. علی لاریجانی نظر یکی از اعضای بلند پایه دولت در مورد خودش را افشا کرد و گفت :"
شنيده‌‌ام يكی از افردای كه مناقشاتی درباره‌اش هست، اين جمله نقل زبانش است كه "قانون چند من است؟" اين فرد را بايد به ميدان تره‌بار ببرند تا با باسكول كار كند."
آخوند صادق لاریجانی در همایش مزبور در حمایت از برادرش گفت: "
باید بپذیریم که دستگاه اجرایی فساد کرده است."او در ادامه گفت: "گاهی کلماتی از برخی صادر می شود که می گويند، برخورد دستگاه قضايی در اين پرونده سياسی بوده است. من می گويم که کسی که اين فساد را کوچک عنوان کند، مانند فردی است که سرش را زير برف کرده است. مگر می شود سه هزار ميليارد پول در اختيار افراد غير باشد و در کار خود مصرف نشود فساد محسوب نشود؟"به نظر می رسد ارجاع اختلاف بین سران سه قوه به هیات عالی حل اختلاف قوا به ریاست آخوند شاهرودی توسط خامنه ای نتوانسته مشکلی از این کشاکش حل کند. احمدی نژاد همچنان مجلس و قوه قضاییه را به هیچ می انگارد و برادران لاریجانی در راس این دو قوه، تلاش می کنند تا گماشته یاغی شده رهبر را مهار کنند. امری که تا کنون نتوانسته اندکی از مشکلات پیشاروی نظام و اختلاف در راس آن را کاهش دهد. جعفر پویه

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر