ایلنا
دبیر اجرایی تشکیلات خانه کارگر مازندران با اشاره به تجمعهای مکرر کارگران نساجی مازندران طی چند ماه گذشته و حضور خانوادههای این کارگران مظلوم در آخرین تجمع در مقابل استانداری مازندران گفت: شرکت نساجی مازندران در سنواتی نه چندان دور، منبع رزقی حلال برای هزاران انسان شریف و نجیب بوده است و در عین حال نقش اساسی در رونق تولید در آمد ملی داشته است.
نصرالله دريابيگي در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار ايلنا در قائمشهر اظهار داشت: در سالهای گذشته با داشتن برندی معتبر و پر آوازه دارای نام و آوازه و شهرت جهانی بود، اما مدتهاست در سایه مشکلاتی که منشاء بیتدبیری صاحبان عمده سهام است و در نهایت واگذاری بدون حساب و کتاب و فاقد برنامه به بخش خصوصی و ورود افراد و اشخاص سیاسی با اهداف خاص بدون در نظر گرفتن منافع مردم، تبدیل به یک معضل برای مردم و نظام شده است.
* اخراج دسته جمعی کارگران حاصل ۴ سال وعده توسعه عدالت اجتماعی و افتتاح و افتتاح
دبیر اجرائی تشکیلات خانه کارگر استان مازندران از اخراج دسته جمعی کارگران شاغل کارخانه شماره ۳ (تلار) نساجی خبر داد و گفت: آخرین خبرهای موثق حکایت از آن دارد که در یکی از شبهای فروردین ماه ۹۱ عدهای خارج از مجموعه با ورود به کارخانه شماره ۳ (تلار) با اخراج دسته جمعی کارگران کار آنها را یکسره کردند.
وی گفت: آیا این بوده ۴ سال شعار سرمایه گذاری سرمایه گذار خارجی، آیا این بوده وعده توسعه عدالت اجتماعی و افزایش سطح اشتغال و آنهمه جلسات مکرر و افتتاح و افتتاح و....
دریابیگی در ادامه افزود: به هر حال امید است تا فاجعه به شکل نامیمون رخ ننموده، مسئولان و در راس آنها استاندار ولایی استان کاری شایسته و در خور شأن شهرستان قائمشهر برای کارگران شریف، صبور و در عین حال دردمند نساجی مازندران انجام دهند.
این عضو فعال کارگری بیان داشت: هیچ عذری از هیچ سرمایه گذار، مدیر دولتی و غیر دولتی، بومی و غیر بومی حتی مقامات عالی رتبه وزارتخانههای مربوطه پذیرفته نخواهد بود که در سالی که مزین به حمایت از تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی است در مقابل این همه معظلات و درد و رنج و غصه کارگران و نگرفتن دو سال حقوق معوقه کارگران سکوت نمایند.
وی در پایان تصریح کرد: امید است در ايام گراميداشت زحمات كارگران، آرامش عملی و عینی در جامعه کارگری مازندران نمایان شود و شعار عدالت اجتماعی و تقسیم عادلانه ثروت محقق شود.
* گوش شنوايی برای گفتهها و فریادهای دلسوزانه نساجی وجود ندارد
دبیر اجرایی خانه کارگر مناطق شمال کشور خاطر نشان کرد: با توجه به اسنادی که در آرشیو خانه کارگر موجود است از حدود ۵ سال قبل تا امروز وضعیت نساجی را پیش بینی و به مسئولان گوشزد کردیم، اما هیچ وقت گوش شنوایی برای گفتهها و فریادهای ما و کارگران نبوده است و متاسفانه حرفها و نوشتههای ما را با انگ سیاسی بودن به بایگانی میفرستاند.
دریابیگی از بیتوجهی به سخنان دلسوزانه و حکیمانهٔ امام جمعه شهر قائمشهر هم گلایه کرد و گفت: بیش از چهار سال است قسمتی از خطبههای امام جمعه قائم شهر نوای غمناک رنج و آلام کارگران و بازنشستگان نساجی مازندران است اما متاسفانه همه خود را به خواب زدهاند و دست در گوش خود فرو بردهاند.
وی با انتقاد از عدم توجه مسئولان به نوشتهها و انعکاس خبری روزنامه کار و کارگر و خبرگزاری کار ایران (ایلنا) اظهار داشت: مطالب این روزنامه و خبرگزاری نيز نادیده و نشنیده انگاشته میشود.
* بيتوجهي به کارگران نساجی میتواند فاجعه آفرین باشد
عضو اسبق شورای عالی كار با بیان اینکه صبر و تحمل و بردباری در برابر ناملایمات حد و اندازهای دارد، افزود: وقتی کارگر نساجی با حدود ۲ سال مطالبات حقوقی معوق، شرمنده نزد این و آن و عائله خود شوند و این شرمندگیها به درازا کشیده شود، میتواند فاجعه آفرین باشد .
وی در ادامه خاطر نشان کرد: آیا وقت آن نرسیده است که از باب احساس مسئولیت در قبال نظام مقدس اسلامی و خون پاک شهیدان جهت رفع مشکل کارگران نساجی به گونهای دیگر بیندیشیم و خود را مقابل این همه مشکلات به جای وعده و وعید تو خالی و توجیهات دروغین عدهای، قانع به سکوت شویم؟!
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر