روزنامه حکومتی شرق: هرگز كسي گمان نميبرد كساني كه روزگاري در جبهه محمود احمدينژاد و پشت و پناه وي در دولت بودند حالا به عنوان جبهه مقابل وي خودنمايي كنند.
اگرچه چندي است اصولگرايان سنتي كمر همت به انتقاد از دولت بستهاند اينك قرار است ياران اخراجشده از دولت اين نقش را بر عهده بگيرند و «جبهه پايداري انقلاب اسلامي» را شكل دهند. حالا به نظر ميرسد اين جبهه جديترين رقيب مقابل دولتيها باشد؛ جبههاي كه خود از دولتيهاي اخراجشده تشكيل شده است.
اما خبر شكلگيري اين كميته، يك ماه پيش منتشر شد و درست در همان ابتداي انتشار از سوي افرادي كه اكنون نامي از آنها در اين فهرست ديده نميشود، تكذيب شد. در بيست و نهمين روز از خرداد سالجاري، مصطفي پورمحمدي، رييس سازمان بازرسي كل كشور در گفتوگو با نشريه «شما» ارگان حزب موتلفه اسلامي در اينباره گفت: «تا آنجا كه من خبر دارم وزيران سابق يا تعبيري كه بعضي كردهاند كه اخراجيها هيچ تشكلي ندارند، دو، سه جا ميهماني داده و گعده كردهاند و پنج نفر هم جمع شديم و سوري با هم خورديم؛ اينكه نميشود تشكل.!»
اما اكنون تشكلي كه پورمحمدي ظهور و بروزش را تكذيب كرده، قرار است با نام «جبهه پايداري انقلاب اسلامي» اعلام موجوديت كند. اين جريان كه توسط صادق محصولي مديريت شده و شكل گرفته است با حضور تعدادي از اعضاي حذفشده از كابينه دولتهاي نهم و دهم كه سمت حساسي ندارند، تشكيل شده است.
اگرچه برخي نمايندگان حامي دولت در مجلس و برخي از اعضاي پايگاه عماريون نيز در آن عضو هستند، يعني همان اصولگراياني كه اين روزها دلخوشي از جريان موسوم انحرافي و هوادارانش ندارند. علاوه بر اين، آنچه از اسامي افراد حاضر در اين تشكل منتشرشده افرادي همچون رسايي، آقاتهراني، كامران باقريلنكراني، غلامحسين الهام، صادق محصولي، مهرداد بذرپاش، علياصغر زارعي، كوچكزاده، كوثري، روحالله حسينيان و تعداد ديگري از شخصيتهاي مطرح سياسي نیز هستند. جبهه يادشده كه براي خود كاركردي انتخاباتي و سياسي را تعريف كرده است، قصد دارد پيش از آغاز ماه رمضان همايش سراسري برگزار كند و از همين روست كه شاخصههاي اصلي خود را پيش از هر حركتي اعلام كرده است؛ شاخصههايي همچون: «رابطه با خدا بر اساس اخلاص، رابطه با ولي خدا بر اساس تبعيت و رابطه با مردم بر اساس صداقت و خدمتگذاري، مرزبندي با فتنه 88، مرزبندي با گروه انحرافي و مرزبندي با خواص مردود. اما شايد آنچه درباره شكلگيري اين مجموعه ميتوان گفت گردهمايي كساني است كه روزي به نوعي از دولت يا حواشي آن انتقاد كرده يا ميكنند، چرا كه موسسان اين جبهه چندي پيش با آيتالله مصباحيزدي، منتقد جدي اين روزهاي دولت ديدار كرده و تلاش كردند آيتالله را به عنوان يكي از اعضاي موثر معرفي كنند. مصباحيزدي تنها روحاني نبود كه اعضاي جبهه پايداري انقلاب با وي ديدار كردند كه آيتالله خوشوقت و آيتالله محمد يزدي نيز در اين مجموعه قرار گرفتند.
صادق محصولي
صادق محصولي كه حالا موسس اين جبهه لقب گرفته است از دوستان قديم احمدينژاد و رييس ستاد انتخاباتي وي در نهمين دوره انتخابات رياستجمهوري بود و پس از استيضاح و بركناري علي كردان به مجلس معرفي شد و مسووليت وزارت كشور را برعهده گرفت. هرچند اوضاع بر وفق مراد رفيق شفيق نماند و در دولت دوم احمدينژاد در حالي كه وزارت رفاه را برعهده داشت با ادغام وزارتخانهاش در وزارت كار بركنار شد و در مراسم توديعش هم خبري از دوست ديريناش نشد چراكه گفته شد وي بارها در جلسه دولت از مشايي انتقاد كرده بود.
باقريلنكراني
ديگر عضوي كه در جبهه مزبور خودنمايي ميكند و به نوعي از كابينه احمدينژاد كنار ماند و در دولت دهم وي حضور نداشت، باقريلنكراني است؛ هماني كه وزير بهداشت احمدينژاد بود و او، وي را دلخواه مثل هلو خوانده بود. وزير بهداشت و درمان دولت نهم در حالي بر خلاف پيشبينيها به كابينه دولت دهم راه نيافت كه بسياري گمان آن را نميبردند. باقريلنكراني هم اگرچه اختيار عزل و نصبها را در دولت از اختيارات رييسجمهور خواند، اما بعدها مشخص شد كه راه نيافتنش به كابينه دوم احمدينژاد اختلاف نظرش با مشايي بوده است، گرچه خودش نيز در مصاحبهاي با سايت مشرق گفت اين روزها ديگر معني جملههاي بيشتري را از احمدينژاد نميفهمم.
مهرداد بذرپاش
مهرداد بذرپاش از ديگر حاضران اين جبهه است. او كه زماني اسامه دولت خوانده ميشد، ناگهان از سمت رياست سازمان ملي جوانان بركنار شد؛ بركنارياي كه در نوع خود يك اتفاق ويژه محسوب ميشد؛ چراكه روزگاري طولاني مدافع سرسخت احمدينژاد بود و پس از تشكيل كابينه در سال 1384 به سمت مشاور جوان رييس دولت منصوب شد. بذرپاش پس از ناكامي در انتخابات شوراي شهر، ابتدا به مديريت پارسخودرو و سپس به مدير عاملي سايپا رسيد، اما با انتصاب تيم مورد حمايت مشايي، وي به رغم ميل شخصي از سايپا به سازمان ملي جوانان رفت و آذرماه گذشته به ناگاه از سمت رياست سازمان ملي جوانان نيز كنار گذاشته شد. حال اگرچه اخبار ضدونقيضي از حضور منوچهر متكي، كاظمي، دانش جعفري، فرشيدي و يكي، دو نفر ديگر از وزيران خارجشده از كابينه احمدينژاد در اين تشكل به گوش ميرسد، اما هنوز تاييد نشده است، ولي ميتوان گفت محور تمامي اين افراد انتقاد از دولت، مشايي و جريان انحرافي بوده است. به هر روي «جبهه پايداري انقلاب اسلامي» اعلام موجوديت كرده است و ميخواهد با كاركرد انتخاباتي –سياسياش نقش پررنگتري را نسبت به ديگر اصولگرايان در عرصه سياست ايفا كند، گويي اخراجيهاي دولت ميخواهند عليه جبهه احمدينژاد قد علم كنند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر