روزنامه اینترنی موازی حکومتی روز آنلاین، فرشته قاضی : پرونده دکتر عبدالرضا سودبخش در شعبه هفت بازپرسی مجتمع جنایی شماره 27 قوه قضاییه تهران، زیر نظر قاضی شهریاری است و علیرغم چهره نگاری قاتلان این پزشک متخصص، توسط شاهدان عینی ، تاکنون هیچ مظنونی بازداشت نشده است.
قاضی شهریاری، قاضی پرونده های ترور دکتر مسعود علیمحمدی و دکتر سرابی، دو استاد دانشگاه دیگر که سال گذشته ترور شدند نیز است.
دکتر عبدالرضا سودبخش، پزشک متخصص بیماری های عفونی است که 30 شهریور سال گذشته در مقابل مطب خود ترور شد.
بهرنگ سودبخش، فرزند اقای سودبخش پیش از این به "روز" گفته بود که "این استاد دانشگاه را چون حاضر به گواهی دروغ درباره بازداشت شدگان کهریزک نشده بود ترور کردند".
به گفته او "از پدرش خواسته بودند بنویسد قربانیان کهریزک بر اثر بیماری مننژیت فوت کرده اند. اما او حاضر نشد دروغ بگوید و کشته شد؛اکنون هم با گذشت نزدیک 11 ماه از کشته شدن این استاد دانشگاه هیچ گونه رسیدگی به شکایت خانواده اش نشده است".
اکنون پی گیری های خبرنگار "روز" درباره دکتر سودبخش و ترور او، پرده از ابهامات زیادی بر میدارد.
دکتر عبدالرضا سودبخش ، رئیس درمانگاه عفونی بیمارستان امام خمینی و کارشناس پزشکی قانونی در بیماری های عفونی و همچنین کارشناس بیماری های عفونی در نظام پزشکی بود.
براساس گزارش خبرنگار "روز" پس از انتشار اخباری درباره بدرفتاری با زندانیان و بازداشت شدگان بعد از انتخابات در زندان ها و شیوع بیماری های عفونی در بین آنها، آقای سودبخش به عنوان کارشناس و همراه با تیمی، از بازداشتگاه کهریزک و همچنین زندان رجایی شهر بازدید کرده و گزارشی درباره تجاوز به بازداشت شدگان تهیه کرده بود.
براساس همین گزارش پس از انجام برخی تست ها و آزمایشات روی بازداشت شدگانی که به عفونت مجاری تناسلی و ... مبتلا بودند دکتر سودبخش صراحتا نظر داده بود که این زندانیان بر اثر تجاوز، به این عفونت ها مبتلا شده اند. گزارشی که بر نامه مهدی کروبی، دبیر کل اعتماد ملی درباره تجاوز به بازداشت شدگان در زندان ها مهر تایید میزد.
این در حالی بود که از او خواسته شده بود علت عفونت ها را ، تزریق و یا بیماری مننژیت گزارش کند. از دکتر سودبخش همچنین خواسته شده بود که به عنوان کارشناس پزشکی قانونی، علت مرگ قربانیان کهریزک را ، مننژیت اعلام کند.
پیش از این بهرنگ سودبخش ، فرزند دکتر سودبخش به "روز" گفته بود که " گفته بودند درباره قربانیان کهریزک رسما گواهی دهد که تشخیص اش مننژیت است. اما پدر من گفته بود باید آنها را ببیند. بعد که دیده بود گفته بود این بچه ها زیر شکنجه فوت کرده اند و مننژیت نبوده. درباره بیمارانی هم که از میان آزاد شدگان بازداشتگاه کهریزک داشت گفته بودند که اگر به آنها گواهی میدهد باید عفونت مجاری تناسلی آنها را ناشی از مننژیت بنویسد اما پدرم نپذیرفته بود".
شاهدان عینی ، چهره نگاری کردند
پرونده ترور دکتر عبدالرضا سودبخش در شعبه 7 دادسرای جنایی است و علیرغم اینکه شاهدان عینی در اداره آگاهی از قاتلان چهره نگاری کرده اند اما تاکنون با گذشت بیش از یازده ماه از ترور، هیچ مظنونی بازداشت نشده است.
به گفته شاهدان عینی، دو موتور سوار دو ترکه و یک ماشین تاکسی پس از خروج دکتر سودبخش از مطب اش ، راه را بر او بسته و اقدام به ترور او کرده اند.
موتور سواران ماسک یا کلاه کاسکت نداشتند و لذا شاهدان عینی موفق به چهره نگاری آنها شده اند هرچند که به این چهره نگاری از سوی دادسرا و وزارت اطلاعات هیچ توجهی تاکنون نشده است.
روز پنج شنبه فرزند آقا سودبخش به "روز" گفته بود که به آنها گفته شده دوربین های بلوار کشاورز در ان ساعت از کار افتاده بودند.
او افزوده بود: ب رادرم یک نفر را پیدا کرده بود که همان ساعت در همان محل جریمه شده بود؛بعد از آقایان پرسیده بود چطور دوربین ها شماره ماشین این فرد را ثبت و بعد او را جریمه کرده اند اما چهره قاتل ثبت نشده؟ هیچ جوابی ندادند و باز گفتند دوربین ها آن موقع کار نمیکرده.
گزارش خبرنگار "روز" حاکیست فیلم های دوربین های مدار بسته داروخانه و مطب و همچنین دوربین هایی که بعد از اعتراضات مردمی به انتخابات مخدوش سال 88 و برای شناسایی معترضان، در محل کار گذاشته بود بود، توسط ماموران امنیتی ضبط شده اما تاکنون درباره محتوای این فیلم ها و اینکه قاتلان در این فیلم ها شناسایی شده اند یا نه هیچ گونه توضیحی به خانواده اقای سودبخش ارائه نشده است.
اما به گفته شاهدان عینی دکتر سودبخش در لحظه سوار شدن به ماشین شخصی خود به قتل رسیده: " قبل از باز کردن درب ؛ در زمانی که یک تاکسی در فاصله ای بسیار کم در موازات ماشین قرار گرفته و راه فرار بر او را بسته بود و دو موتورسوار شامل چهار نفر , دو نفر در جلو خودرو و دو نفر در عقب خودرو اقدام به شلیک کرده اند که شلیک موتور جلویی خودرو به درب خودرو دکتر سودبخش برخورد کرده و شلیک موتور عقبی به بدن او اصابت کرده است".
مرمی های گلوله ناپدید شدند
این گزارش حاکی است پس از انتقال دکتر سودبخش به پزشکی قانونی تمام وسایل شخصی او و از جمله حلقه ازدواجش ناپدید شده و هیچ یک از این وسایل به خانواده او بازپس داده نشده است.
همچنین مرمی های هر دو گلوله که امکان شناسایی نوع اسلحه را میداد ناپدید شده اند.
تهدید خانواده دکتر سودبخش
گزارش خبرنگار "روز" حاکی از این است که خانواده دکتر سودبخش از سوی ماموران امنیتی برای عدم انجام هر گونه مصاحبه و اطلاع رسانی به شدت تحت فشار قرار گرفته اند و ماموران وزارت اطلاعات با حضور در منزل آنها تهدید کرده اند که در صورت هر گونه مصاحبه ای ، جسد بدون وجود اعضاء خانواده دفن شده و قطعه و محل آن بعدا اعلام خواهد شد.
جسد دکتر سودبخش سوم مهرماه به خانواده او تحویل داده شده و در میان تدابیر امنیتی و تنها در حضور اعضای خانواده به خاک سپرده شده است.
دکتر عبدالرضا سودبخش در دی ماه سال 1328 در بندرانزلی متولد شد. در سال 1346 دوران دبیرستان را با موفقیت به پایان رساند و در همان سال تحصیلات عالی خود را در رشته پزشکی دانشکده پزشکی دانشگاه فردوسی مشهد آغاز کرد و در سال 1354 فارغالتحصیل شد. وی در سال 1369 موفق به اخذ درجه تخصصی در رشته عفونی از دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران گردیده و از آن پس به عنوان عضو هيات علمي و استاديار گروه عفوني در بخش عفوني بيمارستان امام خميني مشغول به كار شد. وي سپس موفق به اخذ درجه دانشياري نيز گردید.
برخی از سمتهاي اجرایي دکتر عبدالرضا سودبخش عبارت بود از دانشیار گروه بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران، ریاست درمانگاه عفونی مجتمع درمانی بیمارستان امام خمینی، رئیس کمیته کنترل عفونت درمانگاهی و اورژانس مجتمع بیمارستانی امام خمینی، رئیس کمیته کنترل عفونت بیمارستان آتیه ، عضو هیات مدیره انجمن حمایت از بیماران عفونی کشور، عضو هیات مدیره انجمن متخصصین بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران، عضو کمیته ارتقاء و گروه بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران، عضو کمیته مورتالیته بیمارستان امام خمینی، عضو کمیته پژوهش بخش عفونی، عضو کمیته امتحانات ورودی دستیاری وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی، عضو کمیته کشوری سل، عضو کمیته کشوری مالاریا، عضو کمیته کشوری هاری و عضو کمیته کشوری ایدز وزارت بهداشت و درمان، متخصص بیماریهای عفونی، کارشناس دادگاههای پزشکی قانونی و کارشناس نظام پزشکی کشور، عضو کمیته پزشکی مهندسی دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو کمیته آموزش و پژوهش فدراسیون پزشکی ورزشی.
علاوه بر مسئولیتهای فوق الذکر، دکتر سودبخش با بیمارستانهای آتیه، مصطفی خمینی، آزادی، و ایرانمهر نیز همکاری نزدیک داشته است. از او صدها مقاله و کتاب بر جای مانده و علاوه بر آن وی در کنفرانسها و همایشهای پزشکی بیش از 30 کشور جهان نتایج تحقیقات خود را در زمینه بیماریهای عفونی ارائه نموده است.
تصویری از شبیه سازی صحنه ترور که توسط شاهدان عینی ارائه شده در ذیل دیده می شود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر